Equip37 Lifecycle management & consultancy

KWALITEIT, VEILIGHEID & begeleiding

background

KWALITEIT, VEILIGHeid & Begeleiding

EQUIP37 begeleidt namens haar opdrachtgever projecten zoals grootschalig onderhoud of leveringen & installaties. 

EQUIP37 fungeert als de schakel tussen u als opdrachtgever en uw leveranciers. Dit stelt u in staat om zich te richten op andere zaken en de uitvoerende partij heeft een vast aanspreekpunt. Op voorhand worden de verwachtingen en kaders duidelijk afgestemd zodat wij u en uw leveranciers maximaal kunnen ondersteunen.

Ook voeren wij op objectieve en onafhankelijke wijze kwaliteitscontroles uit om te verifiëren of werkzaamheden zoals reparaties en onderhoud technisch correct en conform overeengekomen voorwaarden zijn uitgevoerd.

Meer informatie? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Equip37 Lifecycle management & consultancy

PROJECTBEGELEIDING

EQUIP37 fungeert als vertegenwoordiger van opdrachtgevers bij projecten zoals grootschalig onderhoud en leveringen & installaties.

Wij vervullen namens u de rol van aanspreekpunt voor de uitvoerende partij en borgen de kwaliteit ten aanzien van de juiste plaatsing, werking, schade, en het opstellen van een eindrapportage. Hierdoor kunt u uw energie richten op andere zaken.

 

Equip37 Lifecycle management & consultancy

AUDITING & ANALYSE

Het uitvoeren van onafhankelijke technische audits, in lijn met veiligheidseisen, onderhoudsvoorschriften en contractvoorwaarden, draagt bij om zichtbaar te krijgen wat goed loopt en uitdagingen bespreekbaar te maken.

Dankzij onze inhoudelijke kennis en ervaring kunnen wij beoordelen of uw interne processen optimaal zijn ingericht en werkzaamheden van leveranciers conform overeengekomen voorwaarden zijn uitgevoerd.

Equip37 Lifecycle management & consultancy

RAPPORTAGE & OPVOLGING

Onze opdrachtgever ontvangt een eindrapportage met een samenvatting voor het management en details voor het technisch team, zodat mogelijke vervolgacties direct kunnen worden ingezet en procesverbeteringen doorgevoerd.

Waar gewenst ondersteunt EQUIP37 bij de communicatie en opvolging.

Maak een afspraak

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het borgen van de veiligheid en kwaliteit van uw apparatuur en geleverde diensten?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we in welke vorm wij u kunnen ondersteunen.

    Waarom kiezen voor equip37

    • Diepgaande kennis van service en onderhoud in de Fitness & Wellness branche.
    • Wij begrijpen wat aansluit bij het gebruik binnen uw bedrijfsomgeving.
    • Ervaren met prijsopbouw & alternatieven in de markt.
    • Uitgebreid lokaal & internationaal netwerk.
    • Oriënterend gesprek altijd vrijblijvend.