Over ons

background

MAKING A DIFFERENCE.

EQUIP37 is opgericht vanuit de overtuiging dat ze een waardevolle bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van de technische dienstverlening binnen de Fitness & Wellnessbranche. Juist in een branche die voortdurend evolueert.

Apparatuur wordt complexer, duurzaamheid en kostenbeheersing staan centraler, en uw leden, gasten of cliënten stellen steeds hogere eisen. Tegelijk blijft de essentie in al zijn eenvoud dezelfde; Apparatuur moet veilig inzetbaar blijven en wanneer dit onverhoopt niet zo is, tijdig en vakkundig gerepareerd.

EQUIP37 biedt vergaande ondersteuning bij afwegingen met technische en financiële impact, zodat onze opdrachtgevers kunnen loslaten en weer aanpakken op het juiste moment. Van aankoop tot verkoop, van onderhoud tot reparatie, van meerjarige service tot bemiddeling. EQUIP37 ontzorgt.

Als gedreven field engineer ben ik doorgegroeid tot wereldwijd commercieel manager voor Services in de Fitness & Wellnessbranche. Mijn ambitie is de opgebouwde expertise in te zetten en zo ondernemers en organisaties te ondersteunen bij het verhogen van de veiligheid en beleving van gebruikers en medewerkers, maar ook de duurzaamheid en financiële stabiliteit van organisaties. Ook als gepassioneerd sporter, maak ik met overtuiging het verschil voor onze opdrachtgevers.

Nico den Hartog - Equip37 Lifecycle management & consultancy

Nico den Hartog
EQUIP37